Sakarya Üniversitesi öğrencileri: Hepimiz Türk polisiyiz

Sakarya Üniversitesi öğrencileri: Hepimiz Türk polisiyiz

Sakarya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu önderliğinde Sakarya Üniversitesi öğrencileri 10 Aralık'ta hain terör saldırısında verdiğimiz şehit yurttaşlarımızı anma töreni düzenledi.

14 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'da gerçekleşen anma etkinliği Rektör yardımcısı ve Sakarya Üniversitesi Güvenlik Şube'nin katılımıyla gerçekleşti.

Anma etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı.

Ardından Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Emre Can Çelik, Sakarya Üniversitesi öğrencileri adına basın açıklamasını yaptı.

Çelik, "Şehirlerimiz de bombalar patlatarak Türkiye yi teslim almaya çalışanlar büyük bir yanılgı içerisindedir. Türk gençliği olarak Türkiye yi bölmeye çalışan emperyalistlere ve onların tetikçileri olan terör örgütlerine meydan okuyoruz. Bizler vatan için okullarını bırakıp cepheye koşan bir neslin evladıyız yani Vatanseverlik Türk gençliğini , Türk milletinin kanına işlemiştir. Buradan Güvenlik güçlerimize sesleniyoruz içleri rahat olsun Türk gençliği her türlü teröre karşı karşı mücadeleler veren güvenlik güçlerimizin her zaman yanındadır. Buradan söz veriyoruz damarlarımız daki o asil kanın verdiği kudretle vatanımızdan terörü defedecek ve ülkemizi aydınlık ve güzel yarınlara taşıyacağız." dedi.

Basın açıklamasının bitiminde Sakarya Üniversitesi Güvenlik Şube Başkanına karanfil takdim edildi.

sakarya üniversitesi hepimiz türk polisiyiz