Fethullahçı Terör Örgütü'nün trollerine operasyon

Fethullahçı Terör Örgütü'nün Twitter'daki sahte isimlerle açtığı hesapları yöneten Taner Özsoy tutuklandı. Özsoy'un Twitter'da FETÖ'ye ait birçok hesabı yönettiği biliniyor.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün trollerine operasyon

Fethullahçı Terör Örgütü'nün Twitter'daki trol hesaplarını yöneten Taner Özsoy tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Elazığ merkezli İstanbul, Ankara, Ardahan ve Sakarya'da eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonla yakalanan ve örgütün sosyal medya üzerinden propagandasını yapan Taner Özsoy'un da aralarında olduğu 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Taner Özsoy'un 4 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

"Bir gece ansızın uyandıracağız"

FETÖ'nün trolü Özsoy, Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş'in 19. Dünya Gençlik ve Öğrenci Festivali sonrası Sputnik'e yaptığı "Amerikan rüyasından uyanıp Avrasya gerçeğiyle tanışma zamanı" başlıklı açıklamasından rahatsız olmuş ve "Biz seni bir gece ansızın uyandıracağız. Ama hiç beğenmeyeceksin." diye tehdit etmişti.

Özoy'un sosyal medyada Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e karşı psikolojik savaş yürüten FETÖ'cü birçok hesabı yönettiği biliniyor.

ulusal.com.tr