“Taraf da bertaraf da değiliz“

AKP Gençlik Kolları'nın, Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan "Başbakan için tezahürat yapın" talebinde bulunduğu ortaya çıktı. İnternet sitesi üzerinden açıklama yapan Teksas Grubu, "Taraf da bertaraf da değiliz" diyerek talebe tepki gösterdi.

“Taraf da bertaraf da değiliz“

Bursa taraftar grubu, AKP Gençlik Kollarından, "Protestolara karşı siz de Bursa’da Başbakan lehine tezahürat yapın" mesajı aldıklarını açıkladı.

İnternet sitesinden açıklama yapan Bursa’nın ünlü taraftar grubu Teksas, AKP İl Gençlik Komisyonu’nun bir üyesinden Başbakan Erdoğan’ı desteklemeleri yönünde e-mail aldıklarını belirtti.

Teksas grubunun sitesine koyduğu elektronik postaya göre, ismi saklanan bir AKP İl Gençlik Kolları Komisyon Üyesi, grubtan Bursa’nın oynayacağı karşılaşmanın 34'üncü dakikasında Başbakan Erdoğan’a destek sloganları yapmasını istedi.

Teksas grubu, bu talebe "Bir daha olmasın" başlıklı açıklamayla tepki gösterdi. Grup yaptığı açıklamada, "Tribünümüzün siyasi görüşün temsiliyetini üstlenme gibi durumu da, böyle bir sorumluluğu da yoktur. Bizler ve tribünlerimizi siyasi kukla sanan ve bu yönde kullanma düşüncesi olan parti veya kişilere karşı açıkça ifade ediyoruz; taraf da, bertaraf da değiliz." denildi.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Bursaspor taraftar