Bahçeli: MHP'ye idam fermanı yazanları...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu "MHP'ye idam fermanı yazanları hayal kırıklığına uğrattınız" diyen Bahçeli, "biz büyük bir aileyiz" ifadelerini kullandı

Bahçeli: MHP'ye idam fermanı yazanları...

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmaları şöyle:

Yüzde 2-3 oy alırlar grup bile kuramazlar diyenleri tek tek not aldık hepsine teşekkür ettik, donup kaldılar. Sizler kurulmuş tuzakları kudurmuş tahrikçileri mücaedlenizle yıktınız ayaklarınız altında çiğnediniz. MHP'ye idam fermanı yazanları kabusla tanıştırıp hayal kırıklığına uğrattınız. Hepinize teşekkür ediyor alayınızı yürekten kutluyorum.

Biz büyük bir aileyiz. Bizbüyük bir davanın timsalleriyiz. MHP dünden bugüne başkalaşma akıntısına kapılmadı, başkalarına özenmedi, kökünden ve değerlerinden kapmadı. yeri geldi dara düştük, kimi hallerde zora girdik ancak helal yoldan çıkmadık vatan ve millet sevdasından sapmadık. Gövdemizden yarmak istediler, gene de yılgınlık göstermedik.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uygulamaya geçmesiyle Meclisimizin asli işlerini daha iyi yapacağına inanıyorum

Bir damla petrolü bir damla kandan değerli görenler bize hangi insanlıktan bahsedecek? Geçen hafta ABD'de gerçekleşen BM toplantısı sadece günü kurtarmıştır. BM emperyalizmin makyaj ve malzemesidir. Bize gösterecekleri öğretecekleri hiçbir şey yoktur. Oluk oluk akan kanları seyreden sözde gelişmiş ülkeler, insanlıkta sınıfta kalmıştır.

Almanya FETÖ'yü terör örgütü olarak tanımalı ülkesindeki teröristleri iade etmelidir.

Euro 2024'te ülkemizin hakkı yendi.

MHP, meclis gündemine gelen sınır ötesi harekat tezkeresine evet oyu verecektir.

mhp devlet bahçeli grup toplantısı