TLB, Şırnak'a kitap götürüyor

Atatürk’ün gençleri geleceği inşa etme yolunda adım atmaya devam ediyor. TLB, haftalardır yoğun bir şekilde çalıştığı “Şırnak’a Gelecek Köprüsü” isimli kitap kampanyasında sona geliyor

TLB, Şırnak'a kitap götürüyor

Atatürk’ün gençleri geleceği inşa etme yolunda adım atmaya devam ediyor.

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), haftalardır yoğun bir şekilde çalıştığı “Şırnak’a Gelecek Köprüsü” isimli kitap kampanyasında sona geliyor.

Şırnak’ta üniversite sınavına hazırlanmak için kitap ihtiyacı duyan binlerce gence yurdun dört bir yanından kitap toplayan TLB’liler 18 Eylül’de kitapları Şırnak’a götürecek.

Büyük bir heyecan içerisinde çalışma yürüten liseliler, toplanan kitapları Şırnaklı kardeşlerine götürmek üzere kolilemeye başladı. Binlerce kitapla Şırnak'a gidecek olan gençlik, tüm yurttaşlardan destek bekliyor.

İletişim: 0545 552 2006

GELECEK GENÇLİKTE

Kampanya ile ilgili fikirlerini belirten TLB'liler şunları söyledi:

‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’ demiştir Mustafa Kemal Atatürk. Geleceği bizler inşa edeceğiz. Bunun temellerini şimdi Şırnak’ta da atacağız.

Şırnak’taki arkadaşlarımızla kitaplarımızla birlikte umutlarımızı da paylaşacağız. Az zaman kaldı kolileri el birliğiyle topladık.

Şırnak’taki pek çok yaşıtımıza kaynak kitap ulaştırmış olacağız. Bu kampanya bir öğretmenin Genel Merkezimize ulaşması ile başladı. Bizler de ihtiyaçlar için el birliği ile çalıştık. Bölgedeki arkadaşlarımızın hain terör örgütleri tarafından tuzağa düşürülmesine izin vermeyeceğiz.

Tüm gençlerin eğitimini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi çok önemli. Kubilaylar, Fethi Sekinler, Ömer Halisdemirler bizler arasından yetişecek. Oradaki arkadaşlarımız için çok mutluyum.

ulusal.com.tr

şırnak kitap tlb