CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan art arda Maltepe ve işsizlik açıklaması

CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe'de yaşanan süreci değerlendirdi. İmamoğlu, "Anlamış değilim. Maltepe'de yapılan iş, akıllara durgunluk veren iş. Kusura bakmasın, YSK son noktayı koymak zorundadır. Bu süreç artık bizim güvenimizi sarsmaktadır. Benim aklım ermiyor. YSK'yı göreve davet ediyorum." dedi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Esenler’deki hemşehrilerimize teşekkürler. Vatandaşlarımızın temel sorunu ekonomi. İşsizlik son 10 yılın rekorunu kırdı maalesef. Neredeyse 3 gençten 1’i işsiz. Türkiye’nin gerçek sorunlarına odaklanmalıyız artık. Mesele memleket meselesiyse beraber çalışıp çözüm bulmaya hazırız.​" paylaşımı yaptı. İmamoğlu, "Geçersiz oylar sayılsın demiştiniz sayıldı. Bazı ilçeler baştan sayılsın demiştiniz sayıldı. Sondaj sandıklar yeniden sayılsın demiştiniz sayıldı. Maltepe baştan sayılsın dediniz sayılıyor. Şimdi de sayımı yavaşlatıyorsunuz, engelliyorsunuz. Amaç nedir inanın anlayamıyorum" ifadelerini kullandı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul seçim sonuçlarına yapılan itiraz ve Maltepe'de yaşanan süreci değerlendirdi.

CHP'li İmamoğlu, şunları söyledi:

"Anlamış değilim. Maltepe'de yapılan iş, akıllara durgunluk veren iş.

Kusura bakmasın, YSK son noktayı koymak zorundadır. Bu süreç artık bizim güvenimizi sarsmaktadır.

Benim aklım ermiyor. YSK'yı göreve davet ediyorum.

Beni eleştirenlerin amigoluğa bile talip olacağını biliyorum. Ben bu durumdan tevazu ve mahçubiyet çıkarırım. Bıraksınlar maça niye gitti gitmedi meselesini. Evet beni maçın direktörü aradı, orası kamuya açık bir alan, benim maça gitmemin hiçbir mahsuru yok dedim. Kamuya bu süreci açıklayacak olan kulüp yetkilisini arayan kişidir. Ben maçlara gitmeye devam edeceğim. Maçlara da gideceğim, amatör maçlarına da gideceğim, pazarlara da gideceğim, işsizliği de göreceğim ki çözüm üreteyim. Toplumun arasındayım."

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Esenler’deki hemşehrilerimize teşekkürler. Vatandaşlarımızın temel sorunu ekonomi. İşsizlik son 10 yılın rekorunu kırdı maalesef. Neredeyse 3 gençten 1’i işsiz. Türkiye’nin gerçek sorunlarına odaklanmalıyız artık. Mesele memleket meselesiyse beraber çalışıp çözüm bulmaya hazırız.​" paylaşımı yaptı.

"ANLAYAMIYORUM"

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları aktardı:

"Geçersiz oylar sayılsın demiştiniz sayıldı.

Bazı ilçeler baştan sayılsın demiştiniz sayıldı.

Sondaj sandıklar yeniden sayılsın demiştiniz sayıldı.

Maltepe baştan sayılsın dediniz sayılıyor. Şimdi de sayımı yavaşlatıyorsunuz, engelliyorsunuz.

Amaç nedir inanın anlayamıyorum..."

ulusal.com.tr

istanbul ekrem imamoğlu chp seçim sonuçları