Vİzyona bu hafta 4 yeni film girdi

Temmuz ayının ikinci haftası sinemaseverler için oldukça keyifli geçecek. Zira vizyon yine dolu dolu. bu hafta 4 yeni film vizyona girdi. İşte o filmler...

Vİzyona bu hafta 4 yeni film girdi

Sinemaseverlere müjde... Bu hafta vizyona 4 yeni film girdi.

Çok sayıda sinema severin sabırsızlıkla beklediği Tarzan Efsanesi vizyona giren filmlerden biri. Serinin devam filmi olan The Legend of Tarzan'ın bu bölümünde; Ormanların Tarzan'ı olarak nam salan adam Lord John Clayton artık sevdiği kadınla medeniyette yaşamaya başlamıştır. David Yates’in yönettiği filmde Tarzan'ı Alexander Skarsgard sevdiği kadın olan Jane'i de Margot Robbie canlandırıyor.

Bu haftanın komedi filmi ise Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak... Hayatlarını eğlence ile geçiren iki kardeş Mike ve Dave, kız kardeşlerinin Hawaii'de gerçekleşecek düğününe götürecek kız arkadaş aramaktadırlar. Başrollerini Zac Efron, Anna Kendrick, Adam Devine ile Aubrey Plaza’nın oynadığı filmin yönetmenlik koltuğunda Jake Szymanski oturuyor.

Haftanın bir diğer filmi de Gianfranco Rosi’nin yönettiği belgesel film Denizdeki Ateş... Orjinal adı Fire at Sea olan film Orta Doğu'dan İtalya'nın güney kıyısında bulunan Lampedusa adasına akın eden Suriyeli göçmenlerin hayatını konu ediyor.

Bu haftanın adrenalin dolu filmi ise Frekans... Dünyadaki tüm telefon hatlarını ele geçiren gizemli bir sinyalin, bütün insanları öfke krizine tutulmuş canavarlara çevirmesini konu alan filmi Tod Kip Williams yönetiyor. Başrollerini John Cusack, Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman ile Stacey Keach’in paylaştığı filmin orjinal adı Cell...

ulusalkanal.com.tr