İyi Parti'de istifalar sürüyor

İyi Parti'den peş peşe istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Uşak 2'inci sıra milletvekili adayı Ali Kurt, Manisa'nın Salihli ilçesinde İYİ Parti yönetimindeki 34 kişi, İyi Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı istifa etti.

Aday listesinin açıklanması ile başlayan İstifa depremi sürüyor.

İyi Parti'nin Manisa Salihli İlçe Yönetimindeki 7'si ilçe başkan yardımcısı olmak üzere 34 parti yöneticisi görevinden istifa etti.

İstifa gerekçesi olarak ise parti yönetimine tepki göstermek olduğu belirtildi.

Bir haberde İstanbul'dan geldi. İyi Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Sümer görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa sonrası açıklama yapan Sümer, “15 Temmuz şehitlerimizi adeta görmezden gelen bir zihniyetle aynı yolda yürümem mümkün değildir.” dedi.

Uzun yıllar MHP'de siyaset yaptıktan sonra İyi Parti'ye katılan isimlerde olan Ali Kurt da partiden istifa etti. Uşak 2'inci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Ali Kurt adaylıktan da çekildi.

Parti yönetimini sert sözlerle eleştiren Kurt, " Koca koca yalanları, vefasızlıkları, rol yapıp oynamaları, riyakarlıkları ve hamaset nutukları atanları görememişiz. (..) Amacımıza ulaşamayacağımızı birçok yol arkadaşım gibi ben de öğrendim ve gördüm. Adaylıktan çekiliyorum ve partiden istifa ediyorum.” açıklamasını yaptı

Daha önce de Uşak il yönetiminden 17, merkez ilçeden de 4 kişi istifa etmişti.

ulusal.com.tr

İyi Parti istifa