Jimmy Key Ofis Giyiminde Kadınların Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Jimmy Key Ofis Giyiminde Kadınların Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Çalışan bayanlar vakitlerinin çoğunu iş yerlerinde ve ofislerin de geçirmekte. Hal böyle olunca, bayanlar için ofis giyim ve ofis giyim trendleri de çeşitlenmekte. Bilindiği üzere Jimmy key, modaya yön veren markalardan biri olmakta ve bayanlar tarafından oldukça sevilmekte. İçerdiği trend parçalar ile tüm dikkatleri üzerine çeken jimmy key ofis giyiminde kadınların tercihi olmaya devam ediyor Ofis giyim de en önemli etken, tercih ettiğimiz kıyafetlerin rahatlığı olmaktadır. Zira vaktinizin çoğunu bu kıyafetler içinde geçireceğiniz göz önüne alındığında, içerisinde rahat hissedemediğimiz kıyafetler içerisinde, şıkta hissetmemiz mümkün olmayacaktır. Bu yüzden öncelik ile dikkat etmemiz gereken husus rahatlık olarak karşımıza çıkmakta.

Bir diğer husus ise kıyafetlerimizin modeli olmaktadır. Ofis ortamının müsaade ettiği miktarda dekolteler kullanmanızda bir sakınca yok. Fakat bu aşamada da devreye rahatlık girmektedir. İçerisinde rahat edebileceğiniz ölçüde dekolte seçmenizde fayda var. Huzursuz hissettiğiniz kıyafetler ile koca bir hiçte kolay geçmeyecektir. Bu genel bilgileri verdikten sonra, jimmy key ofis trendlerinden de kısaca bahsedelim;

- Öncelik ile jimmy key ofis kıyafetlerinin tümüne https://www.jimmykey.com/tr/jk-moda/ofis-kiyafetleri/ adresi aracılığı ile ulaşmanız mümkün.

- Siteyi incelediğimiz de ilk olarak dikkatimizi renk tonları çekiyor. Kış aylarında olduğumuz şu günlerde tercih edilen kıyafetlerin renkleri de kış ayını oldukça yansıtmakta ve koleksiyonlar daha koyu renklerden oluşmakta. Lacivert, siyah, bordo, mürdüm gibi koyu renklere krem rengi tonları eşlik ediyor.

- Bu sezon ofis kıyafetlerinin demirbaş parçası pantolonlar olmaktadır. Havuç model diye tabir ettiğimiz bu rahat model pantolonlara, çizgili kumaşlar eşlik ediyor. Yani ofislerde bu sezon çizgili kumaş pantolonları sıklıkla göreceğiz. Ayrıca bu çizgiler boyuna olduğu için sizi olduğunuzdan daha uzun ve ince gösterecek.

- Bunun dışında düz renk klasik pantolonların modası geçmese de, artık ofisler jimmy key ile daha da renkleniyor. Çeşitli desenler ve renkler ofis pantolonlarını süslüyor.

- Söz konusu üst giyim olduğunda ise, şifon kumaşlar ile hareketlenen bluzlar göze çarpıyor. Asimetrik kesimli şifon gömlekler ve bluzlar, pantolonlarınızın tamamlayıcısı olacak. Yakası fermuarlı modeller ile dekolte ölçünüzü dilediğinizce ayarlayabilirsiniz.

- Ayrıca son derece şık triko bluzlar ile hem sıcacık bir kış geçirebilir hem de şıklığınızdan ödün vermeden, kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

- Uzun tunik gömlekler ile son derece rahat hissedebilirsiniz. Ayrıca gömlek forumlu tunikler, elbise olarak ta son derece şık bir görüntü sergilemekte.

- Fakir kol diye tabir edilen yarım kollu elbiseler ve düz kesimler, ofis trendlerinin vazgeçilmezleri arasında.

- Tüm bluz ve kıyafetlerinizi şık ceketler ile tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz klasik ceketlerden yardım alabilirsiniz. Dilerseniz de triko ceketleri tercih edebilirsiniz. Kış mevsimi için son derece doğru bir tercih olacaktır. Ayrıca jimmy key koleksiyonunda bulunan şal yaka ceketler de, düz bluzlarını son derece şık gösterecek ve hareketli bir görüntü sağlayacak.