PKK'lı teröristler Van'da işçi servisini hedef aldı: 2 işçi şehit, 8 işçi yaralı

Terör örgütü PKK kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Van'da teröristler yol çalışması yapan firmanın işçilerini taşıyan servis aracına saldırdı. El yapımı patlayıcı kullanılan saldırıda 2 işçi şehit oldu, 8 işçi hastaneye kaldırıldı.

PKK'lı teröristler Van'da işçi servisini hedef aldı: 2 işçi şehit, 8 işçi yaralı

Van'ın Çatak ilçesinde PKK'lı teröristler yol çalışması yapan firmanın sivil servis aracına saldırı düzenledi. Saldırıda 2 işçi şehit oldu, 8 işçi yaralandı.

Teröristler, Narlı bölgesindeki Belbuka Yaylası'nda yol çalışması yapan firmanın sivil servis aracına saldırdı. Saldırıda el yapımı patlayıcı kullandı. 2 işçinin şehit olurken, yaralı kurtulan 8 işçi helikopterle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldılırdı.

Saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şehit olan Murat Yağdıran ve Emrah Baran için cenaze töreni düzenlendi.

VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK'TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Van'da yaşanan hain saldırı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Van'ın Çatak ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında yol çalışması yapan 2 işçimiz şehit oldu, 8 işçimiz yaralandı. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.HDP/PKK ile ittifak kuranları bir daha uyarıyoruz!" dedi.

ulusal.com.tr

van çatak