Uyuşturucuya karşı hayatı yaşa!

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) bugün Ankara Güvenpark’ta Türkiye’nin dört bir yanından gelen TLB temsilcileri ile yaptığı basın açıklamasıyla uyuşturucuya karşı mücadele kampanyası başlattığını ilan etti.

Ana sloganı “yaşa” olan uyuşturucuyla mücadele kampanyasına başta Ayşen Gruda, Suzan Aksoy, Bennu Yıldırımlar, Zeki Alasya olmak üzere çok sayıda sanatçı destek veriyor.

Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Bora Çelik yaptığı açıklamada “Gençliğin zihinlerini bulandıran bu hayat tarzı dışında bir yaşam var. Bu yaşamda örgütlü mücadele var, bilim var, sanat, edebiyat var. Bizler uyuşturucuya karşı Ethem ile, Abdocan ile, Ahmet Atakan ile, Ali İsmail ile, Mehmet Ayvalıtaş ile, Berkin Elvan ile yaşayacağız. Bizler uyuşturucuya karşı bilimle, sanatla yaşayacağız. Gençliği uyuşturmak isteyenler karşılarında Türkiye Liseliler Birliği’ni bulacak. Gerekirse okul önlerinde nöbetler tutacağız ama Türk gençliğinin uyuşturulmasına izin vermeyeceğiz. Herkesi uyuşturucuya karşı mücadeleyle yaşamaya davet ediyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Genel Başkanı Canan Arıtman ise cumhuriyet kadınları olarak Türkiye Liseliler Birliği’nin bu mücadelesinin her adımında yanında olacaklarını, TLB’nin bu mücadelesinin Türkiye çapında yürütülmesi için Türkiye’nin 81 ilinde şubelerini seferber edeceklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr