Trabzonpsor Gaziantep'te mağlup

ZİRAAT Türkiye Kupası F Grubu'nda Gaziantepspor, sahasında konuk ettiği Trabzonpsor’u 2-0 mağlup etti.

Trabzonpsor Gaziantep'te mağlup

32’inci dakikada Marin’in ara pasını ceza sahası içerisinde iyi kontrol eden Deniz’in şutu ağlarla buluştu, ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

43’üncü dakikada sağ kanattan korner atışını kullanan Orkan’ın yaptığı ortada Hakan’ın yarım volesinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

58’inci dakikada Özer’in kendi sahasından yaptığı ortayı ceza sahası dışında kontrol eden Deniz’in şutunda top kaleye girdi, ancak hakem Deniz’in rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü vermedi.

69’uncu dakikada kaleci Alperen’in değajına Salih kafasıyla dokundu. Salih’in ters kafa vuruşunda top ceza sahası içerisine kadar geldi. Ceza suahası içerisinde Musa, topu kalecisine bırakmak istedi, ancak top Muhammet Uyanık’ın önünde kaldı. Önünde kalan meşin yuvarlağa dokunan Muhammet Uyanık ile Gaziantepspor, farkı 2’ye yükseltti: 2-0.

Karşılaşma ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu: "Gruptan çıktığımız için mutluyuz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Çok çalışmamız lazım, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, gruptan çıktıkları için sevindiklerini söyledi.

Genç oyuncularına şans tanıdıkları mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Topçu şöyle dedi:

"Saha şartları zordu. Sonuç güzeldi. Grubun son maçında güzel bir maç ve sonuç elde ettik. Genç oyuncularla ilgili fikirlerimiz hep olumluydu, bu konuda da iyiye gidiyoruz. Alt yapıdaki çocukları yetiştiren hocalarımıza teşekkür deriz. Gruptan çıktık ama önemli ama devamını getirmeliyiz. Galatasaray maçı var önümüzde ona da en iyi şekilde hazırlanıp geçmek istiyoruz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise saha ve hava şartları nedeniyle istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyleyerek, "Mazeretlere sığınmayız. Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Çünkü kazanmaya geldik ama Antep daha iyi hazırlanmış. Bizim çok çalışmamız lazım. Bu maç bizim için ölçü değil. Gençler ve az oynayanlarla maça çıktık. Nelerin bizi beklediğini biliyoruz. Çok çalışmalıyız hep beraber bu yola girdik. Eksik hayatta mazeretlere sığınan bir insan değilim. Oyuncularımızı soğuk ve zemin bizi çok etkiledi. Yenilen gol dengemizi bozdu. Trabzonspor'uz bunlar mazeret değil. Çok çalışmamız lazım, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz" dedi. DHA