Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Türk Milletini Anayasa'dan silenleri tepeleyeceğiz

Vatan Partisi Ankara’daki seçim çalışmalarını düzenlediği dayanışma yemeğiyle sürdürdü. Çok sayıda seçkin ismin konuk olduğu yemekte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "AKP - PKK - CHP ittifakının" Türk Milletini Anayasadan silme girişimlerinin başarısızla sonuçlanacağını belirtti. Edebiyatçı yazar Nihat Genç'de kumpas davalarının bir namus davası olduğunu belirtti, "hesabını Vatan Partisi soracak" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Türk Milletini Anayasa'dan silenleri tepeleyeceğiz

Vatan Partisi’nin Ankara’daki seçim çalışmaları kapsamında Swis Hotel’de akşam yemeği düzenledi.

Çok sayıda seçkin ismin katıldığı yemekte Vatan Partisi Genel BaşkanıDoğu Perinçek gündeme ilişkin bir konuşma yaptı. Perinçek AKP-CHP-HDP birlikteliği uyarısında bulundu. Türk milletini karşı açılan savaşı kazanacaklarını belirtti.

Perinçek Tayyip Erdoğan’ın emekçileri kastederek söylediği "ayaklar baş oldu" sözüne gönderme yaptı. Vatan Partisi iktidarında ayakların baş olacağını vurguladı.

Yemekte konuşun bir başka isim de Edebiyatçı Yazar Nihat Genç’di. Genç MHP Milletvekili Meral Akşener üzerinden yürüyen namus tartışmasını ele aldı. Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını hatırlattı.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz da konukları 19 Mayıs’ta düzenleyecekleri Atatürk Cumhuriyet için Vatan Buluşmasına davet etti.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi Doğu Perinçek genel başkanı