Şehitler Ferhat Çiftçi ve Halil Çakır'a son görev

Kars ve Hakkari'de şehit olan kahraman askerler son yolculuklarına uğurlandı. Kars'ta PKK'nın Çemçe grubunun yok edilmesinde büyük rol alan yüzbaşı Ferhat Çiftçi Isparta'da defnedildi.

Şehitler Ferhat Çiftçi ve Halil Çakır'a son görev

PKK'nın sözde Çembe grubunun yok edilmesinde görev aldı, operasyon sırasında PKK'lılara göz açtırmadı. Kahraman yüzbaşı, operasyon sırasında şehit oldu. Memleketi Isparta'da ebediyete uğurlandı.

Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde Jandarma ekipleri operasyona çıkmıştı. Sızma girişimi olacağı istihbaratı alınmıştı. Sıcak temas sağlandı, 3 PKK'lı öldürüldü. Bölgede Çemçe grubunun sonu getirildi. Operasyon sırasında ise Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi şehit olmuştu.

Yüzbaşı Çiftçi, bu görüntülerle son yolculuğuna uğurlandı. Isparta'da toprağa verildi.

Yüzbaşı Çiftçi, Kara Harp Okulunda eğitimini tamamladıktan sonra Konya, Hakkari, Diyarbakır, Balıkesir ve Sivas'ta görev yaptı.

Bir tören de Adana vardı. Hakkari'de Er Halil Çakır keşif ve gözetleme sırasında başına isabet eden şarapnel parçası nedeniyle şehit olmuştu.

Şehidin, Aladağ ilçesi Gökçe Mahallesi’ndeki babaevinden helallik alındı. Şehit kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Törende baba Hüseyin ve anne Cennet Çakır, taziyeleri kabul etti.

ulusal.com.tr

adana ısparta Hakkari kars şehit