Öncü Gençlik: Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu PKK öldürdü!

Vatan Partisi Öncü Gençlik dün Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniverisitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için taziye mesajı yayınladı. Öncü Gençlik Genel Merkezi tarafından yayınlanan mesajda, “sağ-sol kavgasının sonucu olarak duyuranlar bir gencin PKK tarafından öldürüldüğü gerçeğini baş aşağı çeviremezler. Her şey açıktır” denildi

Öncü Gençlik: Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu PKK öldürdü!

Vatan Partisi Öncü Gençlik dün Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniverisitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için taziye mesajı yayınladı. Öncü Gençlik Genel Merkezi tarafından yayınlanan mesajda, “sağ-sol kavgasının sonucu olarak duyuranlar bir gencin PKK tarafından öldürüldüğü gerçeğini baş aşağı çeviremezler. Her şey açıktır” denildi.

İşte Öncü Gençlik tarafından yayınlanan o taziye mesajı:

Dün Ege Üniversitesi'nde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümünü sağ-sol kavgasının sonucu olarak duyuranlar bir gencin PKK tarafından öldürüldüğü gerçeğini baş aşağı çeviremezler. Her şey açıktır. Cinayet sahiplenilmiştir.

Tüm yaşananlar üniversitelerde şiddetin merkezinin PKK olduğunu ortaya koymaktadır. Etnik kışkırtıcılık yaparak öğrenciler üzerinde baskı kurmaya çalışan PKK'nın pervasızlaşmasının nedeni, masa üstünden ve altından açılımlarla onu destekleyen AKP iktidarıdır.

Gerici ve bölücü kışkırtmalarla üniversiteleri şiddet zeminine çekmeye çalışanlara karşı öğretim üyesinden öğrenciye tüm üniversite bileşenlerini sağduyuya davet ediyoruz. Fırat Çakıroğlu'nun acısını paylaşıyoruz.

Saygılarımızla.