Polisin bu görüntüleri kan donduruyor!

İstanbul'daki müdahale sırasında birçok kişi ezilme tahlikesi atlattı. İstiklal Caddesi'nde savunmasız bir genç kızı copladı... Sıraselviler Caddesi'nde de inanmayacaksınız ama bir çocuğun eline gaz tüfeği verildi. İzmir'de Orantısız müdahaleye tepki gösteren belediye işçisi de polis tarafından linç edildi.

İstanbul'da yüz binler sokağa döküldü Berkin'i uğurlamak için. Harbiye'de herşey sorunsuz ilerlerken kalabalığın bir bölümü Taksim'e yürümek isteyince olanlar oldu.

Polis, kalabalığın birbirini ezme ihitmaline aldırmadan tazyikli su sıkmaya başladı.

Ezilmekten korkan iki gencin metro girişine atlaması bir vatandaşın kamerasına böyle yansıdı...

Balık istifi halinde, kımıldıyamayan vatandaşların üstüne aralıksız basınçlı su sıkıldı, gaz bombası yağdırıldı...

Vir vatandaş yoldan geçerken TOMA'nın hedefi oldu. Tek başına kaldırımdan yürüyordu. Ancak TOMA'yı kullanan polis, 3 metre mesafeden sıktı basınçlı suyu. Savunmasız adam suyun şiddetiyle savuldu, önce duvara çarptı ardından yere düştü.

İstiklal Caddesi'nde polisin jopunu salladığı 20'li yaşlarında bir genç kız.

Polis elinde jopuyla yürüyerek genç kızın yanına yaklaşıyor ve vurmaya başlıyor. ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor.

Genç kız polise tekme atarak karşılık verdi.

Bu görüntü ise "bu kadarı da olmaz" dedirtecek cinsten...

Güvenlik kamerasına takılan görüntülerde polis küçük bir çocuğun eline gaz tüfeği veriyor. Daha sonra silahı vatandaşların üzerine doğrultuyor. Bu polis hiç bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaşıyor.

İzmir de ise küfür, şiddet ve kan vardı. Polis bir belediye işçisine önce küfretti, ardından kaskını çıkarıp fırlattı. Sonra da öldüresiye dövdü. Vatandaşın burnu kırıldı.

Polisler tarafından dövülen belediye işçisi Mustafa Candemir kanlar içinde yere yığıldı. Bu hale getirilmesinin nedeni ise polis şiddetine tepki göstermesi idi.

ulusalkanal.com.tr

ulusal kanal polis silah çocuk şiddet İstiklal Caddesi