Sinemaseverler için beyaz perde bu hafta da dolu dolu

Sinemaseverler için beyaz perde bu hafta da dolu dolu. 3'ü yerli 6 yeni film izleyicisiyle buluşacak. 7 kişilik Bordo Bereli ekibinin öyküsünü işleyen Dağ 2 filmi ise bu haftanın merakla beklenen filmi oldu.

Sinemaseverler için beyaz perde bu hafta da dolu dolu

Türkiye'de sinema salonlarına bu hafta 3'ü yerli 6 yeni film girdi. Filmler arasında en çok dikkati çeken ise, yerli yapım "Dağ 2" Filmi oldu.

Alper Çağlar'ın yönetmenliğini üstlendiği film, gizli bir operasyonla sınır ötesine gönderilen 7 kişilik bir timin öyküsünü konu alıyor.

Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Ufuk Bayraktar, Atılgan Gümüş, Emir Benderlioğlu ile Ahu Türkpençe'nin rol aldığı film, askerliğin doğasını ve savaşın merhametsizliğini işlerken, iki yakın arkadaşın Bordo Bereli olmak için verdiği mücadeleyi beyaz perdeye taşıyor.

Vizyondaki diğer yerli yapımlar ise 'Albüm' ve 'Geniş Aile 2: Her Türlü' filmleri oldu.Dramatik komedi kategorisiyle karşımıza çıkan Albüm filminde, başroller Murat Kılıç ve Şebnem Bozoklu tarafından paylaşıldı. Film, çocuk sahibi olamadıkları için evlatlık edinen ailenin, durumu çevrelerine belli etmek istememesini eleştirel bir dille seyircilerine ulaştırıyor.

Dizi olarak yayınlandıktan sonra beyaz perdede de sevilen Geniş Aile, 2. filmi olan 'Her Türlü' ile sinemaseverleri bir kez daha kahkahaya doyurmaya hazır.

Dünyaca ünlü beyin ve sinir cerrahı Doktor Stephen Strange'in(sitiven sıtrenç) hayatını konu alan "Dr. Strange", Shrek yapımcılarının elinden çıkan animasyon filmi "Troller" ve gerilim kategorisinde karşımıza çıkan "O Kadın" filmleri de beyazperdenin bu haftaki yabancı yapımları oldu.

ulusalkanal.com.tr