Bihaan Thapki'ye öfkeli! Aşk Bir Rüya 27. yeni bölümde neler olacak? 15 Mart Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 27. bölüm fragmanı izle...

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? 15 Mart Pazar günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir? Bihaan ile Thapki birbirlerine aşık oldu mu?

Bihaan Thapki'ye öfkeli! Aşk Bir Rüya 27. yeni bölümde neler olacak? 15 Mart Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 27. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın bugünkü bölümünde; Bihaan ve Thapki birbirinden kaçmaya çalışsa da zoraki biraraya gelmeye devam ederler. Vasundhura son olarak evlerine Bilge'yi çağırır ve evliliklerini kutsatmak ister. Thapki ve Bihaan saygısızlık yapamadıkları için Bilge ne derse onu yapmak durumunda kalacaklardır.

Divakar ise yaptıklarının cezasını çekmektedir. Herkesin duyguları ile oynayan Divakar, bu sefer oyuna gelen olacaktır.

Bihaan ise Thapki ile 3 ay boyunca oyun oynayacağını anlayınca Thapki'ye öfkesini kusar. Bu sözleri Bilge duyacaktır!

AŞK BİR RÜYA 27. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Aşk Bir Rüya Aşk Bir Rüya izle Bihaan Thapki Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı