Cemaat resti çekti

Başbakan Erdoğan'ın cemaat için söylediği "inlerine gireceğiz" sözlerine TUSKON Genel Başkanı Rızanur Meral'den sert yanıt geldi. Cemaate yakınlığı ile bilinen TUSKON Genel kurulunda konuşan Meral, "Kimlerin saklanacak in arayacağını göreceğiz" dedi.

Cemaat resti çekti

Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerine TUSKON Genel Başkanı Rızanur Meral'den sert yanıt geldi.

Cemaate yakınlığı ile bilinen TUSKON'un İstanbul'daki olağan genel kurulunda konuşan Meral, "Kimlerin saklanacak in arayacağını göreceğiz" dedi.

"Tüm bunlar size zor gelmiyor ama oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur , virüs , kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize göre şuna da inanıyorum ki yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek.”

Meral, Erdoğan'ın cemaate yönelik söylediği "gelsin siyasete girsin" sözlerine de yanıt verdi.

"Siyaset Millete hizmet etme yeridir, para kazanma, servet edinme yeri değildir. Para kazanmak isteyen siyasileri eşit şartlarda rekabet edebilmek adına siyaseti bırakıp, şirket kurup iş hayatına girmeye davet ediyoruz"

ulusalkanal.com.tr

tayyip erdoğan cemaat TUSKON