Fernandes'e ceza

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Manuel Fernandes'e disiplinsiz davranışları nedeniyle verilen ceza maaşından kesilecek. Beşiktaş yönetimi Portekizli yıldızın aralık ayında alması gereken 220 bin euroyu hesabına yatırmayacak.

Fernandes'e ceza

Bu sezon ortaya koyduğu performansla beklentilere cevap veremeyen Manuel Fernandes, geçen hafta Kasımpaşa maçında siyah beyazlı taraftarın protestosuyla karşılaşmıştı.

Son 10 dakikada ıslıklanan Fernandes, kendisine yapılan protestolara el hakeketleri ile cevap vermiş, maçın ardından da Beşiktaş'ta bir daha oynamak istemediğini dile getirmişti.

Yaşanan bu olayların ardından siyah beyazlı yönetim kurulu Fernandes'e 220 bin euro para cezası verdi.

Taraftar ile dialoğa girmesi ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle verilen 220 bin euro cezanın Portekizli oyuncunun maaşından kesilmesi kararlaştırıldı.

Bu sezon 2.2 milyon euro kazanacak Fernandes, bu rakamı 10 aylık eşit miktarlar halinde alıyor. Yönetim aldığı kararla Fernandes'in aralık ayında alması gereken 220 bin euroyu oyuncunun hesabına yatırmayacak.

Öte yandan derve arasında Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Portekizli futbolcuya şu ana kadar resmi teklif yok.

Ancak yönetim kurulunun kendisine kulüp bulmasını istediği Fernandes'in, ocak ayından itibaren futbol hayatına başka bir kulüpte devam etmesi bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

maaş beşiktaş ceza manuel fernandes