Malatya CHP gönüllüleri seçimde Vatan Partisi'ni destekleme kararı aldı

Malatya CHP Gönülleri, 7 Haziran seçimlerinde Vatan Partisi'ni destekleme kararı aldı. Duyuru, "Malatya için CHP" adlı Facebook sayfasından yapıldı. Duyuruda, "Bu seçimlerde desteğimizin Vatan Partisi ve lideri Doğu Perinçek ile birlikte olduğunu tüm Malatya kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." ifadelerine yer verildi.

Malatya CHP gönüllüleri seçimde Vatan Partisi'ni destekleme kararı aldı

Malatya'da CHP Gönüllüleri yarın yapılacak seçimlerde Vatan Partisi'ni desktekleme kararı aldı.

Duyuru, Malatya için CHP adlı Facebook sayfasından yapıldı. Açıklamada, Cumhuriyetin tehdit altında olduğu ancak CHP yönetiminin mevcut yanlışları sürdürürek umutsuz bir tablo ortaya koyduğu belirtildi.

Taban hassasiyeti gösterilmeden CHP ile bağdaşmayan adayların gösterilmesi eleştirildi.

Açıklamada, CHP Gönüllüleri'nin bu seçimlerde oyunu Vatan Partisi'nden yana kullanacağı şu sözlerle belirtildi: "Mevcut durumdan rahatsız olan Malatya CHP gönüllüleri olarak, 7 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy vermeyeceğimizi; bu seçimlerde desteğimizin Cumhuriyet devrimi ve kazanımlarıyla barışık, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeyen ve ilkeli duruşunu zor zamana rağmen değiştirmeyen Vatan Partisi ve lideri Doğu Perinçek ile birlikte olduğunu tüm Malatya kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

AÇIKLAMANIN TAMAMI İÇİN: https://www.facebook.com/malatyaicinchp/posts/1621488071402538

ulusalkanal.com.tr