Aşk Bir Rüya 26. yeni bölümde neler olacak? 14 Mart Cumartesi 2020 Aşk Bir Rüya 26. bölüm fragmanı izle...

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? 14 Mart Cumartesi günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir?

Aşk Bir Rüya 26. yeni bölümde neler olacak? 14 Mart Cumartesi 2020 Aşk Bir Rüya 26. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde; Vasundhura, Bihaan ile Thapki'nin arasını yapmak için an kollamaktadır ve her fırsatı değerlendirmeye devam eder.

Kader ise Vasundhura'ya gerek kalmadan onları birleştirmek için elinden geleni yapıyordur... Bihaan'ın elinde yapıştırıcı varken Thapki'nin eline dokununca ikilinin elleri birbirine yapışır. Thapki bunu Bihaan'ın oyunu zanneder ve acı verici bir şekilde ellerini ayırmaya karar verir. Thapki, ellerini zorla kaynar suya sokar ve ikilinin elleri ayrılır.

Gelinler ise yine rahat durmaz ve Thapki'nin kekemeliğine çare ararlar. Akıllarına gelen ilk iş ise batıldır.

Eve getirdikleri adam, Thapki'nin diline kor kömür koydurtmaya çalışır fakat Thapki bunu kabul etmeyerek batıl inançlara kanmadığını söyler. Adam, Thapki'ye kusurlu dediği an ise Bihaan'ın babası adamı azarlayarak kusurun Thapki'de değil onu öyle görenlerde olduğunu söyler. Vasundhura'nın yüzü yer eğilir...

AŞK BİR RÜYA 26. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Aşk Bir Rüya Bihaan Thapki dhruv 14 Mart Cumartesi