Türk gençliği 29 Ekim'de Anıtkabir'de

Türkiye Gençlik Birliği, 29 Ekim’de Anıtkabir’e yapacağı yürüyüşe sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Gençler Vatan, Gelecek ve Üretim İçin Gençlik Yürüyüşü’nü masa ve afiş çalışmalarıyla Ankaralılara anlatıyor. Çalışmalara yoğun ilgi gösteren 7’den 70’e her yaştan yurttaş ise yürüyüşe katılacağını ifade ediyor.

Türk gençliği 29 Ekim'de Anıtkabir'de

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

Cumhuriyetin ilan edilmesinin 98’inci yılında başkent binlerce genci ağırlamaya hazırlanıyor.

Türk Gençliği 29 Ekim Cuma günü Birinci Meclis'ten Anıtkabir’e Vatan, Üretim ve Gelecek İçin Gençlik Yürüyüşü düzenleyecek.

Türkiye Gençlik Birliği Vatan, Üretim ve Gelecek İçin Gençlik Yürüyüşü’nün çalışmalarını hızlandırdı. Ankara’da yurttaşlar Türk gençliğinin yürüyüşüne yoğun ilgi gösteriyor.

TGB’liler Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Ankara’da da masalar açıyor, afişler asıyor. TGB, 29 Ekim’de yapacağı gençlik yürüyüşüne tüm gençleri ve yurttaşları davet ediyor.

Destek çağrısında bulunan Türkiye Gençlik Birliği Ankara İl Başkanı yürüşüye ''Türk gençliğini TGB birleştirir'' dedi:

- 81 ilde şu anda TGB, üniversite toplulukları 29 Ekim’de saat 12.30’da Birinci Meclis önünden Anıtkabir’e yapacağımız yürüyüş için örgütleniyor.

- Türk gençliğini TGB birleştirir. Bugün ihtiyacımız olan Atatürk’te birleşmek

- Buradaki gelecek vurgusu çok önemli çünkü gençlik, geleceği kuracak olan kuvvet. Bu cumhuriyet aslında gençliğin cumhuriyeti. Bu yürüyüş yükselen Atatürk’ün yürüyüşüdür. ABD, İsrail namluları Türkiye’ye dönmüşken biz Vatan, Üretim ve Gelecek Yürüyüşü olarak planladık.

- Ankara’nın tüm kampüslerinde bu çalışmayı yürütüyoruz. Tüm Ankara halkını bizimle beraber binlerce gençle Anıtkabir’e yürümeye çağırıyoruz.

ankara türk cumhuriyet tgb üretim Vatan türkiye gençlik birliği yürüyüş Türk Gençliği gençlik yürüyüşü