İstanbul'da katliam gecesi! Şinasi Gürkan 5 akrabasını öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da katliam yaşandı. 6 yıl önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan, 2'si oğlu, 1'i kardeşi toplamda 5 akrabasını öldürdü. Gürkan, ilk ifadesinde mirastan kaynaklı olarak tüm aileyi katlettiğini söyledi

İstanbul'da katliam gecesi! Şinasi Gürkan 5 akrabasını öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. 6 ay önce cezaevinden Şinasi Gürkan, 3 ayrı adreste 2'si öz oğlu olmak üzere 5 kişiyi katletti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Bundan 15 yıl önce yine Şinasi Gürkan, iki kardeşini alacak-verecek davası yüzünden katletmişti. 15 yıl boyunca cezaevindeydi. 6 yıl önce cezaevinden çıktı. Cezaevinde olduğu süre boyunca, aile arasında bir miras davasından kaynaklı olarak husumet vardı. Bu husumet, cezeavinden çıktıktan sonra devam etti.

İŞTE İLK İFADESİ

İfadesinde de bu mirastan kaynaklı olarak tüm aileyi katlettiğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Dün akşam, ilk olarak saat 21.15'te Esenyurt'ta bulunan evine gidiyor. Orada 21 ve 16 yaşındaki iki oğlunu öldürüyor. Daha sonra da evden ayrılıyor ve Avcılar'da bulunan kardeşinin yanına gidiyor. Onu da otomobilin içerisinde tabancayla vurarak öldürüyor. Avcılar'daki noktadan da ayrıldıktan sonra Bahçelievler'deki bacanağının yanına gidiyor. Onu ve oğlunu da oradaki evinde katlediyor. Soğukkanlılıkla taksiye binerek de olay yerinden ayrılıyor.

Olay yerine çok sayıda ekip, cinayet büro amirliği ekipleri, nöbetçi cumhuriyet savcısı geldi. Tüm deliller toplandı. Şinasi Gürkan'ın otomobili takibe alındı. Otomobili Şişli'de bulundu. Şişli'de polis ekipleri gittiklerinde Gürkan'ı orada bulamadılar, yaya olarak kaçmaya devam ettiği belirtildi. Ekiplerin çalışmaları devam etti. Baskınların sonucu, Şişli'deki bir evde saklandığı yerde yakalandı. Yakalanması saat gece 03.15 sıralarında gerçekleşti.

ulusal.com.tr

istanbul şinasi gürkan