Fenerbahçe, Ben Arfa ile anlaşmak üzere

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 yenerek kapatan Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadroya yapılacak takviyeler için yapılan girişimler hız kazandı.

Fenerbahçe, Ben Arfa ile anlaşmak üzere

Hücum gücünü yükseltmek ve takımdaki yaratıcı özelliği bulunan oyuncu sayısını arttırmak isteyen sarı-lacivertlilerin, Paris Saint Germain'de forma giyen Hatem Ben Arfa'nın transferinde önemli yol katettiği öğrenildi.

Fransız ekibini Ben Arfa'yı altı aylığına kiralamaya ikna eden Fenerbahçe yönetiminin, 29 yaşındaki oyuncuyla da anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

Fransa Mili Takım formasını da giyen tecrübeli yıldızla alacağı ücret konusunda görüşmelerin sürdüğü, pürüzlerin giderilip Ben Arfa'nın devre arası kampına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de, Emamuel Emenike ile de yollar ayrılıyor. Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Nijeryalı futbolcu, eski kulübü Spartak Moskova'ya kiralanıyor. İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü, resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Fernandao'ya Sven Goran Eriksson'un çalıştırdığı Çin ekibi Shenzhen FC'nin talip olduğu iddia edildi./Ligtv

Trabzonspor fenerbahçe