İsrail’den şok açıklama!

İsrail Meclis Başkan Vekili Moshe Feiglin yaptığı son açıklamayla yine şaşırttı. Feiglin kendi askerleri için emniyet isterken düşman dediği Filistin tarafı için merhamete yer olmadığını söyledi. Feiglin’e göre düşman teslim olana dek bölgeye herhangibir insani yardım yolu kapalı.

İsrail’den şok açıklama!

Kişisel Twitter hesabından da paylaştığı bilgiye göre Meclis Başkan Vekili Moshe Feiglin “Kalplerimiz canlarını bizi kurtarmak için feda eden askerlerimizle. Hepimiz yaralı askerlerimiz için dua ediyoruz.” dedi.

Düşman olarak adlandırdığı Filistinliler içinse yanlış yönlendirilmiş bir Merhamet gösterildiğini iddia ederek bu merhametten vazgeçilmesi gerektiğini belirtti.

“Bizim oğullarımızın kanları düşmanlarımızın kanlarından daha değerlidir” diyen Moshe Feiglin boş yere askerlerinin canını tehlikeye atmayacaklarını söyledi.

Moshe Feiglin İsrail düşmanı yenmek zorundadır” dedi ve Gazze teslim olmadan ve silah bırakmadan bölgeye elektrik, yiyecek ya da başka bir malzeme girişine izin vermeyeceklerini belirtti. (Milliyet)

israil