Mehdi’ye büyük şok! Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Mehdi yaşam savaşı verir... Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle...

Mehdi’ye büyük şok! Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi’nin gözünü açmasıyla birlikte, ailenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Herkes bunun mutluluğunu yaşarken, Zeynep’in aklında bazı soru işaretleri vardır. Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşırken; evdeki bayram havası da yerini bir anda büyük hesaplaşmalara bırakır. Zeynep, Mehdi’yi bırakma kararı almıştır. Benan ve bebeğine bu kötülüğü yapmak istemez.

Fakat Emine bile, Zeynep’e Mehdi’yi bırakmamasını söyler. Fakat Zeynep vicdanını susturamaz ve Benal’e gidip Mehdi’yle konuşmasını söyler. Zeynep için ne kadar zor olsa da en doğru kararı verdiğine emindir.

Benal bu haberi duyunca çok rahatlar. Ve hemen telefona sarılıp Mehdi’yi çağırır. Mehdi’ye her şeyi anlatan Benal Mehdi’nin ailesinin yaptıklarını da anlatır. Mehdi’de ailesine hesap sorar. Fakat olay yine Zeynep’e düşer. Müjgan okları Zeynep’in sevgisine çevirir. Fakat Zeynep bu durumda Mehdi’nin yanında olmayacaktır çünkü Mehdi’nin, Benal’in yanında olması gerektiğini düşünür.

Emine, Faruk’la ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünür. Ancak hiç ummadığı anda, önüne büyük bir engel çıkar. Annesi Sultan her şeyi görmüştür… Hemen Emine’ye saldırır. Emine ise bu saldırıdan yine Faruk’a sığınacaktır. Faruk, Emine’yi mutlu etmek için her şeyi yapar.

Kibrit, Zeynep’i kaybetmekten çok korkar ve onun gitmesine engel olmaya çalışır. Zeynep’le Kibrit, duygusal anne kız konuşması yapar! Zeynep, Kibrit’e anne öğüdü verir.

Müjgan ise Benal’i gelin olarak istediğini artık açık açık söylemektedir.

Zeynep ve Mehdi’nin büyük aşkını neler bekliyor?

DOĞDUĞUN EN KADERİNDİR 11. BÖLÜM İZLE

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak…

ulusal.com.tr

Doğduğun Ev Kaderindir