PKK, dede ile 3 aylık torununu öldürdü

Şırnak'ın Sur Mahallesi'nde PKK'lılarına açtığı ateş sonrası 3 aylık bir bebek yaralandı. Hendekler nedeniyle ambulans yardıma gidemedi. Dede Ramazan İnce, torununu ambulansa götürürken PKK'lı teröristler bir kez daha ateş açtı. Ramazan İnce ile 3 aylık Miray bebek hayatını kaybetti.

PKK, dede ile 3 aylık torununu öldürdü

PKK'lılar operasyonların sürdüğü Şırnak'ta biri çocuk 2 kişinin ölümüne neden oldu.

Cizre'de şiddetli çatışmalar yaşanırken, Sur Mahallesi'ndeki evlerinin balkonunda halasının kucağında bulunan 3 aylık bebek, PKK'lıların açtığı ateşle yaralandı.

Yardım talep edilmesi üzerine olay yerine gönderilen ambulans mahallede bulunan hendekler nedeniyle eve yaklaşamadı.

Bunun üzerine Miray bebeği kucağına alan hala Rukiye İnce ile bebeğin 73 yaşındaki dedesi Ramazan İnce, evlerinden çıkarak 50 metre mesafedeki ambulansa yöneldi.

Bu sırada teröristlerin arkadan ateş açması sonucu Rukiye ve Ramazan İnce yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 aylık Miray bebek hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar ise tedavileri için Adana'daki Aşkım Tüfekçi Hastanesine sevk edildi. Dede Ramazan İnce'nin de buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ulusalkanal.com.tr

terör örgütü pkk