TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan ekonomik kriz mesajı: Sürprizlere hazır olun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 71’inci Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’a TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun iş dünyasının ekonomik kriz kaygısını dile getirmesi damgasını vurdu. Ekonomik açıdan riskli bir döneme girildiğini belirten Hisarcıklıoğlu’nun karşısında Başbakan Ahmet Davutoğlu da güven istedi. Başbakan "görev verilirse reform paketini uygulayacağız" dedi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan ekonomik kriz mesajı: Sürprizlere hazır olun

Ekonomik kriz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de gündemine girdi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 71’inci Olağan Genel Kurul’da iş dünyasının kaygılarını ve sıkıntılarını tek tek sıraladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın da katıldığı Genel Kurul’da Hisarcıklıoğlu, ekonomik kriz mesajı"Sürprizlere hazır olun" diyerek verdi. 2015 yılında Türkiye'nin diğer ülkelere göre 2 kat daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Hisarcıklıoğlu ticaret hayatında giderek artan sorunlarını sıraladı.

Hisarcıklıoğlu'nun ardından kürsüye çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ise iş dünyasından güven istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ekonominin demokrasi ile doğrudan bağlantılı olduğunu belirtti, "bizdeki kibrit demokrasi" dedi.

tobb başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu