Fatih Terim ilk kez konuştu

Fatih Terim ilk kez konuştu

A Millli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kadro polemiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Terim, "Son günlerde çıkan Milli Takım Kadrosu'na aldığım ya da almadığım oyuncularla ilgili kabul edilemez yorumlar haksızca ve karalayıcı ifadelerden ve servislerden gerçekten derin üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi. Terim, kadroya aldığı ya da almadığı oyuncuları yedirmeyeceğini söyledi.

Terim şöyle konuştu:

Çoğunuz servis edilen yazılan söylenen, duyumla yalanla beslenmeden dolayı patlamamı, kızmamı, ağzıma geleni söylememi bekliyorsunuz. Planların bir parçası olmayacağım gibi, görevimin sorumluluğu çerçevesinde davranmaya, ihtiyacımız olan sağduyuyu göstermeye gayret edeceğim.

Son günlerde çıkan Milli Takım Kadrosu'na aldığım ya da almadığım oyuncularla ilgili kabul edilemez yorumlar haksızca ve karalayıcı ifadelerden ve servislerden gerçekten derin üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ortaya atılan çirkin ithamlarla tek tek mücadele edeceğimden emin olabilirsiniz. Kadroya aldığım ya da almadığım oyuncularla ilgili ahlaksızca yapılan haberlere izin vermeyeceğimden emin olabilirsiniz. Ben kendi açımdan gerekeni söylemişken meselenin şahsi olmadığını dile getirmişken bedeleni göze almış, sağduyu ve aklıselimden uzak yorumlarla karşıma çıkanlara, beni planlarının önünde görenlere kendimi de kadroya aldığım ya da almadığım oyuncularımı da yedirmem.

ulusalkanal.com.tr