Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet yürüyüşü 4'üncü gününde. Yürüyüş öncesi konuşan Kılıçdaroğlu, AKP lideri Tayyip Erdoğan'ın "Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın" sözlerine yanıt verdi "Bizi yargıyla tehdit ediyorlar" dedi.

Ana muhalefet partisinin Ankara Kızılay Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü sürüyor.

CHP'nin, İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı yürüyüşte yaklaşık 80 kilometre yol kat edildi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden Hamamönü ilçesine giden yolda yürüyüş sırasında üzücü bir olay yaşandı.

Kortejde yer alan CHP'li Hasan Tatlı adlı vatandaş kalp krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılan Tatlı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bir talihsiz kaza da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaşadı. Yol kenarında bir tepede bayrak sallayan yurttaşların yanına giden Kılıçdaroğlu, yola tekrar inmek isterken ayağı kayınca düştü.

Yürüyüşe bazı isimler de katıldı. Zülfü Livaneli ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Öztürk Türkdoğan CHP'lilerle birlikte yürüdü.

Yola çıkmadan önce açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerine yanıt verdi.

ulusal.com.tr

chp erdoğan kemal kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü