Usta politikacı Kurt Politer'i Kimyon Köy'e "Kim Çağırdı?"

Yıllarını siyaset dünyasında harcayan bir politikacı, etliye sütlüye karışmayan, adeta Şirinler gibi yaşayan bir köye giderse ne olur? Cevabı Tanju Koçak'ın yönettiği, Yedibölge oyuncularının hayat verdiği "Kim Çağırdı?" oyununda.

Usta mı usta bir politikacı, etliye sütlüye karışmayan, dünyadan habersiz, kendi halinde yaşayan bir köye giderse ne olur?

Tanju Koçak'ın yönettiği "Kim Çağırdı?" oyunu işte bu sorunun yanıtını izleyiciyle buluşturuyor.

Yedibölge oyuncuları tarafından sahneye taşınan oyunun konusu bir hayli dikkat çekici. Ünlü politikacı Kurt Politer rahatsızlanınca ülkenin dünya ile bağlantısı olmayan en ücra köyüne, Kimyon Köy'e tatile gider.

Ve, herşeyden habersiz günlük hayatlarına devam eden Kimyon köylülerinin arasına adeta saatli bir bomba gibi düşer Politer ve yardımcısı Kalfi.

Kurt Politer'in köye gelmesi başta köylüler tarafından umursanmaz ancak, yılların politikacısı olan Politer yavaş yavaş köyü karıştırır ve köylülerin arasını bozar.

Hiciv tarzındaki oyununa Erkan Doğan, Necati Turan, Zafer Devrim Erden, Tanju Koçak, Ozan Candan, Orkun Çerçi, Nilgün Kılınç, Derya Ergüç, Şenay Kaya, Alpay, Esra Gençer, Filiz Türkmen, Bena Yavaş, Gamze Demir ve Ulusal Kanal'ın başarılı spikeri Umut Tezerer hayat veriyor.

Oyun 12 Mart Cumartesi günü saat 18.00'da Su Gösteri Sanatları Sahnesinde yeniden sahnelenecek.

ulusalkanal.com.tr