İstanbul Emniyeti'nde bıçaklı saldırı!

İstanbul'da "canlı bomba" olduğu şüphesi ile gözaltına alınan IŞİD'li terörist, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükten sonra üstünde gizlediği bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. Terörist, saldırının ardından öldürüldü. Yaralanan polis memuru Sinan Acar ise hastanede şehit oldu. Olayla ilgili 7 ayrı ilçede yapılan terör operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti'nde bıçaklı saldırı!

Bu sırada, IŞİD'li olduğu değerlendirilen saldırgan, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Şehit polis Sinan Acar'ın cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak olan resmi törenin ardından Bursa'ya gönderileceği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada "Soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj eleştiri ve benzeri yayın yapılmasının yasaklanması ile soruşturma dosyası hakkında kısıtlama kararı verilmesine kararı verilmiştir" denildi.

Öte yandan İstanbul'un 7 ilçesinde IŞİD'e yönelik yapılan terör operasyonunda yabancı uyruklu 12 kişi gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Hain saldırı sonrası operasyon başlatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi üzerinde bulunan yerleşkesinde gözaltındaki IŞİD'li teröristin bıçakla saldırdığı polis memuru Sinan Acar'ı şehit etmesinin ardından terörle mücadele ekipleri, özel harekat polisleri eşliğinde Fatih Aksaray'da operasyonlar düzenliyor.

Olayın ardından harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Fatih Aksaray'da bazı adreslere operasyonlar düzenliyor.

Özel harekat polisleri eşliğinde gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor.

ulusal.com.tr

ışid saldırı İstanbul Emniyeti