'1 Dolar'ın sırrı çözülüyor

Fethullahçı teröristlerde bulunan 1 Doların sırrı çözülüyor. Savcılık kaynaklarına göre dolarların seri numarasında bulunan harfler örgütün hiyerarşik yapısını belirliyor. ‘F harfi’ Yüksek rütbeli askerleri ve FETÖ’nün il imamlarını, ‘J ve C harfleri’ düşük rütbeli FETÖ askerlerini, ‘E ve S’ harfleri ise FETÖ okullarında görevli eğitimciler ile akademisyenleri simgeliyor.

'1 Dolar'ın sırrı çözülüyor

Fethullahçı teröristlerden ele geçirilen "1 dolar"ın sırrı çözülüyor. FETÖ'cü darbe girişimi kapsamında gözaltına alınanlardan, arama yapılan yerlerden 1 dolarlık bankot çıkması dikkatleri çekti. Fethullah Gülen'in okuduğu iddia edilen "1 dolar banknotlar", darbe soruşturmasının delilleri arasına eklendi.

Dolarları inceleyen savcılık bazı bilgilere ulaştı. Savcılık kaynaklarına göre; dolarların seri numarasında bulunan harflerin örgütün hiyerarşik yapısını belirliyor. İddialara göre: ‘F harfi’ Yüksek yrütbeli askerleri ve FETÖ’nün il imamlarını, ‘J ve C harfleri’ düşük rütbeli FETÖ askerlerini, ‘E ve S’ harfleri ise FETÖ okullarında görevli eğitimciler ile akademisyenleri simgeliyor.

Yeşilköy Hava Harp Okulu’nda, darbeden bir gün önce 20 general ile subayın katıldığı toplantı yapılmıştı. Hava Harp Okulu Destek Komutanı Albay Yusuf Özdemir’in darbe günü okulda sarı zarf içinde F serisinden birer dolar dağıttığı ortaya çıktı.

ulusalkanal.com.tr