Erdoğan'dan yeni Muharrem İnce açıklaması

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Diğer adaylardan randevu alarak görüşme yapmak istiyorum.' açıklamasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Muharrem İnce ile görüşme noktasında bir sıkıntımız yok. Henüz gün belli değil.' dedi.

Erdoğan'dan yeni Muharrem İnce açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Muharrem İnce'nin randevu talebi

Erdoğan, partisinin grup toplantısında, gazetecilerin, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin sorusunu yanıtladı.

"Talepte bulundular. Benim yani randevu noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Partide kendisine bir randevu verebiliriz." diyen Erdoğan, randevu tarihinin ise belli olmadığını kaydetti.

"Sıkletimize uygun ana muhalefet bulamadık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmada ise "Geçtiğimiz 16 yıla ilişkin en büyük hayıflanmam; şöyle sıkletimize uygun bir ana muhalefet bulamayışımızdır" dedi.

"Bu işin sonu CHP'nin toptan satışına kadar gider"

Erdoğan, "Dün 15 milletvekilini ağlata ağlata başka bir partiye nöbete göndermişlerdi. Şimdi de seçmenlerine başka partilerin cumhurbaşkanı adayları için seçim kurullarında görev çıkartmışlar. Bunu da demokrasiyle açıklıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde siyaset mühendisliği hesapları için milletvekili ve seçmen pazarlamak demokrasinin kuralları içinde yoktur. Korkarım bu işin sonu CHP'nin toptan satışına kadar gider." diye konuştu.

Erdoğan, "Geçmişte birlikte olduklarımızdan, daha sonra kendilerine farklı istikametler, başka yollar, hedefler tayin edenlere 'güle güle' demekten başka elimizden bir şey gelmezdi, nitekim öyle de yaptık." dedi.