TSK'dan çok önemli açıklama!

Türk Milleti, ordusuyla ayrılmaz bir bütün olduğunu birkez daha gösterdi. Terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürerken, çok sayıda vatan sevdalısı gönüllü asker olmak için Genelkurmay Başkanlığını mektup yağmuruna tuttu. TSK'yı duygulandıran bu durum, mehmetçiğin motivasyonunu da arttırdı

TSK'dan çok önemli açıklama!

erör örgütü PKK'nın güvenlik güçleri ve sivil halka yönelik saldırıları sonrası başlatılan operasyonlar sürerken, HDP, TBMM'nin olağanüstü toplanmasını istemişti. Vekil sayısı az olduğu için çağrısı karşılık bulmayan HDP'ye destek CHP'den gelmiş TBMM terör gündemiyle toplanmıştı. Siyasi kulislerde partiler arasında tartışmalar devam ederken vatan sevdalıları, ordusuyla elele olduğunu birkez daha gösterdi.

TSK'nın terör hedeflerine yönelik operasyonları kararlılıkla sürerken, çeşitli STK'lardan güvenlik güçlerine destek açıklamaları gelmeye başladı. Türk Milleti de asker ve polisinin yanında yer aldı. Sayısız vatansever, terör operasyonlarına gönüllü olarak katılmak için Türk Silahlı Kuvvetlerini mektup yağmuruna tuttu.

İşte o mektuplardan biri...

"Sayın Genelkurmay Başkanı; Almanya Düsseldorf doğumluyum... Son günlerde vatanımızda yaşananları elim kolum bağlı seyretmekten büyük rahatsızlık duyuyorum. Seferberlik ilan edilmesede gönüllü olarak her türlü görevi ne pahasına olursa olsun yapmaya hazırım..."

İşte o açıklama;

"1. Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle, çok sayıda vatandaşımız Genelkurmay Başkanlığına başvurarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep etmektedir.

2. Asil Milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır. Bu ulvi talepler nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

3. Türk Silahlı Kuvvetleri; bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır bir şekilde yerine getirebilecek güçtedir."

ulusalkanal.com.tr

pkk tsk açıklama