Asker, yaralanan Özel Harekat Polisi'ne böyle siper oldu

Asker, polis ve Jandarmanın Güneydoğu Anadolu'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları sürerken, hafızalardan yıllarca çıkmayacak bir olay yaşandı. Cizre'de teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir özel harekat polisine, mehmetçik siper oldu. İşte duygulandıran o anlar

Asker, yaralanan Özel Harekat Polisi'ne böyle siper oldu

Görüntüler, terör örgütü PKK ile mücadelenin devam ettiği Şırnak'tan...

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde hareket halindeki tankın üzerinde, uzanmış halde bir asker görülüyor. İlk bakışta askerin niçin tankın üzerinde olduğu anlaşılmıyor. Ancak görüntülere dikkat edildiğinde askerin yanında bir başkasının olduğu görülüyor. O diğer kişi yaralı bir özel harekat polisi...

Polis, Jandarma ve askerin ortaklaşa yürüttüğü terör operasyonlarında, hafızalardan uzun süre çıkmayacak bir olay yaşandı.

Teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir özel harekat polisi yaralandı. Güvenlik güçleri arasındaki dayanışmayı ortaya koyan o anlar ise çatışmanın sürdüğü sıralarda yaşandı. Polisin yardımına koşan mehmetçik, yaralı özel harekatçıyı tankın üzerine yatırıp çatışma alanından çıkardı.

Canını hiçe sayan kahraman asker, güvenli bölgeye ulaşana kadar yaralı polisin üzerine yatarak siper oldu.

Görüntülerde askerler komutanlarına yaralı polisin durumunu soruyor. Komutan ise "iyi, capcanlı. Maşallah" yanıtını veriyor.