Millilerden Anıtkabir ziyareti

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti. Futbolcular, Atatürk tablosu önünde asker selamı verdi. Bu kare için sosyal medyada "Mustafa Kemal'in askerleri" yorumu yapıldı.

Millilerden Anıtkabir ziyareti

Bu akşam Ankara'da İsveç Milli Takımı bir hazırlık maçı oynayacak Milliler, bugün tam kadro Anıtkabir'i ziyaret etti.

Milli takım futbolcuları bu ziyarette çok duygulandı. Anıtkabir'in her köşesini tek tek gezen kafile sık sık fotoğraf çektirdi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Semih Kaya, A Milli Takımın genç stoperi Uğur Demirok ve Fenerbahçe'nin yıldzılarından Caner Erkin en ilginç pozu veren isimlerdi.

Bu üçlü Atatürk'ün tablosunun altında asker selamı verdi. Semih Kaya bu pozu Asalet başlığı ile Instagram hesabından paylaşırken, sosyal medyadan bu üçlüye 'Mustafa Kemal'in Askerleri' yorumu yapıldı.

Başarılı oyuncu Semih, bu fotoğraf için "Atatürk'ün ülkemizin bugünkü varlığı için yaptığı kahramanlık unutulmaz unutulmayacak da. Çok duygulandım. Ülkemiz için savaşan kahramanlara önderlik etmiş yüce önder Atatürk'ümüzü unutmayacağız" dedi.

Diğer bir oyuncu Uğur ise, "Türkiye'yi ilerici, çağdaş bir hale getiren ulu önder Atatürk'ümüzün bıraktığı eserler ortada. Yüreğini ortaya koyan kahramanlarla ülkemizi bizlere emanet eden büyük insan. Dünyanın saygı duyduğu önemli insan" dedi.

ulusalkanal.com.tr

anıtkabir futbol a milli asker selamı