Mehmetçik'ten milletine yardım eli

Mehmetçik'ten milletine yardım eli yine uzandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçları askerlerimizce karşılandı. Konu ile ilgili sıcacık görüntüler, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sosyal medya da paylaşıldı.

Mehmetçik'ten milletine yardım eli

Vatan nöbetindeki Mehmetçik, milletine yardım için de görev başında. Sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen yurttaşlara askerlerimiz yardım ediyor.

Temel gıdalar, meyve sebze, ilaçlar... Koronovirüs tedbirleri kapsamında, evden çıkamayan 65 yaş ve üstündeki yurttaşlar ile kronik rahatsızlığı olan hastaların ihtiyaçları askerlerimiz tarafından karşılanıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı, yurttaşların günlük ihtiyaçlarının karşılanması için ekip kurdu. Mehmetçik, temin ettiği malzemeleri kendi elleriyle yurttaşlara ulaştırıyor.

Bu sıcacık görüntüler, Komutanlığın Twitter adresi üzerinden paylaşıldı. Ve o paylaşımda, "Yalnız değilsiniz! Jandarma Genel Komutanlığı olarak ülke genelinde vatandaşlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz." denildi.

Gece kartalları da yurttaşların yardımına koşuyor.

Aynur Teyze, Ağrı'nın merkez Murat Mahallesi'nde yalnız yaşıyor. Okuma yazma bilmeyen Aynur Teyze'nin ihtiyaçları bekçiler tarafından karşılandı.

Mahalle bekçilerini kapısında gören Aynur Teyze, hem şaşırdı hem de çok sevindi. Gece kartalları, devletin şefkatli elini uzattı. Aynur Teyze de uzanan bu yardım ve dayanışma eli için onlara teşekkür etti.

ulusal.com.tr

mehmetçik