2 Ocak 2017 Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

İstanbul ve Ankara'da aralıklarla kar yağışı etkili oluyor. Bu durumun ardından milyonlarca öğrenci 2 Ocak Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, 2 Ocak 2017 Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

2 Ocak 2017 Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

2 OCAK 2017 PAZARTESİ İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul 2 Ocak 2017 Pazartesi günü parçalı bultulu. En düşük sıcaklığı 2 derece olacağı tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olması bekleniyor.

2 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji, Ankara'nın parçalı bulutlu olacağını, en düşük sıcaklığın eksi 5, en yüksek sıcaklığın ise eksi 3 olacağını tahmin etti.

2 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA VE İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ

Meteorolojinin tahminlerinin ardından milyonlarca öğrenci ve veli, Ankara ve İstanbul'da 2 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.

2 Ocak 2017 Pazartesi günü, Ankara ve İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

2 Ocak Pazartesi günü İstanbul ve Ankara'da okulların tatil olacağı ya da olmayacağına yönelik gelecek herhangi bir açıklamayla haberimizi güncelleyeceğiz.

ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA'DAN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

Vali Topaca, "Sevgili öğrenciler, yeni yılınız kutlu olsun. Okulların tatil edilmesini gerektirecek meteorolojik şartlar bulunmamaktadır. İyi dersler." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr