Lezzetli kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerden tarifi
Kurban bayramının geleneksel lezzetlerinden biri de kavurma. Peki lezzetli bir kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerde hazırlanan kavurmanın tarifi..
Kurban Bayramının gelmesiyle midelerimiz de bayram edecek. Bayramın vazgeçilmez yemeklerinden kavurmanın yapılışı oldukça pratik.
Ağızda eriyen kavurma için etin bir süre dinlendirilmesi lezzetin sırlarından biri…
Öncelikle etin kuşbaşı dilimlenmesi gerekiyor. Et çok ufak doğranırsa suyunu ve lezzetini kaybeder.
Lezzetli bir kavurma için etin kendi yağı kullanılmalı.
Kurban Bayramının geleneksel yemeklerinden kavurma lezzetli olmasının yanısıra sağlıklı da...
Kırmızı et B12, B6 vitaminleriyle sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarının başında geliyor.
Hünerli ellerle hazırlanan kavurma 4 dakikada servise hazır.
Sadece kavurma mı.... Kurban bayramında tüketimin arttığı etle birçok yemek yapılabilir. İşte alternatifler…
Eti mangalda pişirerek yemek isteyenler için taraklık önerimiz.
HABER: BELMA YÜCEL KAMERA: AKIN KARA
ulusalkanal.com.tr