Talebe Meclisi toplandı

Talebe Meclisi toplandı

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) 5 Aralık’ta Ankara’da, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce lise öğrencisinin katılımıyla TaLeBe Meclisi’ni topladı. Liseliler gün boyu süren toplantı ile Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi durumu değerlendirdi ve ilerleyen süreçte yapacakları işleri planladı.

Liseliler Söz Verdi: “Atatürk’le ve Cumhuriyet’le Kalacağız!”

Oy birliğiyle alınan karar sonucunda TaLeBe Meclisi’ne yakın zamanda kaybettiğimiz cumhuriyet aydını ve usta tiyatrocu Levent Kırca’nın ismini verildi. Liseliler Levent Kırca’ya bir kere daha “Atatürk’le ve Cumhuriyet’le kalacaklarının sözünü verdi.

TaLeBe’ler Arı Gibi Çalışkan

TaLeBe Meclisi ile “Petek Harekatı”’nı başlatan TLB’liler önümüzdeki süreçte arı gibi çalışarak, aydınlık yarınları inşa etme ve tam bağımsız Türkiye’yi kurma mücadelesini yükselteceklerini ilan ettiler. Liselerde gericiliğe ve bölücülüğe karşı çağdaşlık ve birlik siyasetlerini yürüten TaLeBe’ler bütün liselileri bu kovanın bir parçası olmaya ve TLB’ye katılmaya çağırdı.

Veliler Toplantıyı Bastı

Ankara TLB üyesi olan bir liselinin annesi toplantıya gelerek söz almak istedi. Kürsüye çıkan veli, ilk defa TLB’nin düzenlediği yaz kampına katılan kızının TLB ile tanışmadan önce sosyal medya bağımlısı bir genç olduğunu dile getirdi. TLB’li olduktan sonra kızının çok daha konuşkan, girişken ve kendine güvenli olduğunu söyleyen anne TLB’ye teşekkür etti.

ulusalkanal.com.tr