İşçiler özelleştirmeye karşı miting yapacak

Yatağan’da enerji ve maden işçileri destan yazıyor... İşçiler, 29 Aralık'ta özelleştirmeye karşı Muğla Milas'ta "Emek ve Bağımsızlık Mitingi" yapacak. İşçi ve memur konfederasyonları ile siyasal partiler de mitinge katılacak.

Yatağan işçisi direniyor…

Mücadele birleşe birleşe büyüyor.

Yatağan işçileri Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmesine karşı "Emek ve Bağımsızlık Mitingi" düzenliyor. 29 Aralık'ta Milas'ta yapılacak mitinge siyasal partilerden kitle örgütlerine, işçi ve memur sendikalarına herkes katılıyor.

İşçilerin mitingine Türk-İş de destek veriyor. Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç mitinge İzmir’den büyük bir katılım olacağını söyledi.

Yatağan işçilerine bir diğer destek ise DİSK'ten geldi.

Özelleştirmeye karşı kamu emekçileri de işçilerin yanında...

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, enerji ve maden işçileriyle dayanışma mitingine bütün yurttaşları davet etti.

Emek ve Bağımsızlık mitinginin hazırlıkları ise tüm hızıyla sürüyor. Pazar sabahı İzmir’in bir çok ilçesinden otobüsler kaldırılacak. Saat 12.00'de Milas'ta yapılacak mitinge gitmek isteyenler erkenden yola çıkacak. Büyük buluşma Milas Atapark’ta saat 13:00’te gerçekleşecek.

ulusalkanal.com.tr