Son dakika haberleri... Eskişehir Tepebaşı'nda deprem (24 Temmuz 2020 Cuma Kandilli Rasathanesi son depremler)

Eskişehir Tepebaşı'nda 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Merkez üssü Tepebaşı ilçemiz olan 4.1 şiddetindeki depremden dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kaybın yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı

Son dakika haberleri... Eskişehir Tepebaşı'nda deprem (24 Temmuz 2020 Cuma Kandilli Rasathanesi son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 05:19'da Eskişehit Tepebaşı'nda 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin derinliğini 5 kilometre olarak açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Merkez üssü Tepebaşı ilçemiz olan 4.1 şiddetindeki depremden dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kaybın yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Merkez üssü Sulukaraağaç - Tepebaşı olan 4.1 şiddetinde şehrimizde gerçekleşen depremden dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir kaybın yaşanmaması en büyük temennim." dedi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

deprem Eskişehir son depremler