Tarık her şeyi öğrendi! Beni Bırakma 410. bölüm izle... 13 Mart Cuma 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 410. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 410. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Tarık her şeyi öğrendi! Beni Bırakma 410. bölüm izle... 13 Mart Cuma 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 410. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Sıla, Tarık ile aralarını düzeltmiştir ama artık dilinde çok büyük bir sır vardır. Tarık'ın gerçek babasının Orhan olduğu yavaş yavaş herkes tarafından öğrenilmektedir.

Arzu ise Seher'e tüm içini dökmüştür. Seher, çok sevdiği Arzu'ya bunları yaşattığı için çok üzgündür fakat bu olayın ardından böyle bir dram çıkacağını tahmin edememiştir.

Sıla bu zor zamanda Tarık'ın yanına taşınır ama Meltem bu durumdan çok şikayetçidir. Eşyalarını toplamak için Meltem'in yanına giden Sıla, ondan özür diler. Meltem'de aralarının düzeleceğini düzelir fakat Sıla'nın eşyalarını toplayacağını öğrendiğinde sinir krizi yaşar. Sıla ise Meltem'le çok ağır konuşur.

Yeşim; Tarık, Arzu ve Seher'i tuzağa düşürür. Arzu ve Seher, Yeşim'in çağırdığı yere gider. Kendi aralarında konuşurken Tarık'ta gelir tam o an da Seher, Tarık'ın babasının başkası olduğunu söyler. Tarık ise her şeyi duyar.

BENİ BIRAKMA 410. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma