İptal edilmedik bir bu kalmıştı

Başbakan Tayyip Erdoğan daha Antalya'ya gitmeden hazırlıklar başladı. TGB'lileri gözaltı talimatının verildiği iddia edilen kentte, şimdi de tüm yerel spor faaliyetleri iptal edildi. Hafta sonu yapılması planlanan maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Hatta açılışlara sporcuların da götürüleceği açıklandı.

İptal edilmedik bir bu kalmıştı

"TGB'lileri gözaltına alın" talimatıyla gündeme gelen Başbakan Erdoğan'ın Antalya ziyareti için alarm verildi. Erdoğan’ın Antalya ziyareti nedeniyle kentte Pazar günü yapılacak yerel spor faaliyetleri iptal edildi.

Antalya Valiliği, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere, spor il temsilcilerine bir yazı gönderdi. Yazıda, Başbakan Erdoğan’ın kente geleceği ve açılışlar yapacağı bu nedenle Pazar günü yapılacak resmi müsabakaların iptal edilmesi istendi.

Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, maçların ileri bir tarihe ertelendiğini doğruladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de o gün sporcuların açılışa katılacağını açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de Erdoğan için seferber olacak. Başbakan’ın Pazar günü birbirine yakın 5 ayrı noktaya gideceği ve bu nedenle personelin tamamının buralarda görev yapacağını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

tgb antalya erdoğan futbol iptal ohal