Tamir için servise götürülen kamyonette el bombası bulundu

ŞANLIURFA'da, arızalı olduğu için servise götürülen kamyonette el bombası bulundu. Araç sahibi, hasımlarının kendisine suikast yapmak amacıyla bombayı yerleştirmiş olabileceklerini öne sürdü.

Tamir için servise götürülen kamyonette el bombası bulundu

Olay, öğle saatlerinde Evren Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Adı açıklanmayan sürücü 33 DJL 21 plakalı kamyonetini tamir için Mehmet Emin K.'ya ait servise götürdü. Tamirciye aracın lambalarında arıza olduğunu belirten sürücü, kendisini arkadan takip eden siyah renkli bir otomobille servisten ayrıldı. Bu sırada aracı tamir etmek için lastiği çıkaran tamirci, burada bir el bombası bulunduğunu fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine servise gelen polisler, el bombasını bağlı olduğu yerden söküp, incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis ekipleri daha sonra kamyoneti servise bıraktıktan sonra ayrılan sahibine, bölgede şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde ulaştı.

Polis, kamyonet sahibi ve otomobildeki diğer 2 kişiyi ifade için Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Araç sahibi, husumetli olduğu kişilerin el bombasını suikast amacıyla kamyonetine koymuş olmasından kuşkulandığını söyledi. Polis, kamyonet sahibinin kendisine suikast yapılacağı yönündeki ifadesinin ardından başlattığı soruşturmasını sürdürüyor. DHA