" Böyle fişleme mi olur?"

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, uygulanmaya başlandığı tepki çeken E-Bilet uygulaması hakkında konuştu. Taraftarın, "Fişlenmek istemiyoruz" tepkisine yanıt veren Bakan, "Stada gelip olumsuz hareket sergileyen kişiler çok açık bir şekilde ortaya çıkacak. Böyle fişleme mi olur?" dedi.

" Böyle fişleme mi olur?"

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, katıldığı bir televizyon programında E-Bilet uygulamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Kılıç'ın, Passolig kartının fişlemeye neden olacağı tepkilerine ilginç yanıtlar verdi.

"Bu uygulamayla, stada gelip de olumsuz hareket sergileyen kişiler çok açık bir şekilde ortaya çıkacak. Böyle fişleme mi olur?"

Kılıç, uygulandığı ilk haftada gişelerdeki sistemin çökmesini de savundu.

"İlk başta bazı aksaklıklar olabilir. Ama sonucunda elde edeceğimiz huzur ortamını düşünmemiz gerekiyor. Alacağınız kartta kulüp ambleminizin olması gerekmiyor. Böyle bir fişleme de yok"

Spor Bakanı Kılıç; tribün olaylarının bu uygulamayla önlenebileceğini ileri sürdü.

"Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir sıkıntı yaşadık. Taraftar olduğunu iddia eden ama taraftar olmadığına inandığım bir kişi, Volkan'a doğru bir taş attı. Ki ben ona kaya diyorum. O taş, stadın içerisine atıldığı sırada, sahaya kadar gitmeyip, kenardaki basın mensubuna, emniyet görevlisine, sağlık görevlisine, top toplayıcı çocuğa gelseydi ve orada sakatlıkla yada ölümle sonuçlanan bir olay olsaydı, biz bugün ne konuşuyor olacaktık?"

ulusalkanal.com.tr