Devlet Bahçeli: Bundan gocunanlar FETÖ'nün kurşun askerleridir

MHP lideri Bahçeli, sivillere getirilen yargı dokunulmazlığına gösterilen tepkileri eleştirdi. "Bundan gocunanlar FETÖ’nün kurşun askerleridir." diyen Bahçeli, "Hep aynı itham ve iftiralar yine sahne almıştır." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli: Bundan gocunanlar FETÖ'nün kurşun askerleridir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bahçeli'nin gündeminde geçtiğimiz gün yayımlanan 696 Sayılı KHK ile sivillere getirilen yargı dokunulmazlığı vardı.

Bahçeli ilgili kararın "siyasi ve ideolojik provokatörler tarafından büyük ve tehlikeli bir tartışmanın odağına yerleştirildiğini" ifade etti. Gösterilen tepkileri "itham ve iftiralar" olarak yorumladı.

Devlet Bahçeli mesajında, "15 Temmuz'da milli beka zillet ve zulmet dolu saatlerde bizzat millet tarafından savunulmuştur. Bundan gocunanlar FETÖ'nün kurşun askerleridir." dedi.

"15 Temmuz gecesi ve devamında 251 vatandaşın şehit olduğunu" anımsatan MHP lideri, "işgalin soğuk, acıklı ve alçak teşebbüsünü 80 milyonun yaşadığına" dikkati çekti.

Devletin ayağa düşmemesi için kahramanların toprağa düştüğünü vurgulayan Bahçeli, 15 Temmuz'da devletin bekası için millete tarihi bir görev düştüğünü belirtti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ayrıca OHAL'in sürmesi gerektiğinin de altını çizdi.

ulusal.com.tr

fetö devlet bahçeli