İşçi Partisi Bodrum ve Düzce'de belediye başkan adaylarını açıkladı

İşçi partisi Bodrum ve Düzce'de belediye başkan adaylarını açıkladı. Bodrum'daki törene İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk ve İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ve Şişli Belediye Başkan Adayı Ümit Ertaç Zileli katıldı. Zileli, "Her yerde gücümüzü göstereceğiz" dedi.

İşçi Partisi Bodrum ve Düzce'de belediye başkan adaylarını açıkladı.

Partinin Bodrum Belediye Başkan adayı Avukat Yusuf Dinler oldu.

Turgutreis beldesinin de açıldığı törende konuşan İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ve Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Zileli katıldı.

İşçi Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Ümit Zileli de, "İşçi Partisi'nin 30 Mart'ta gücünü göstereceğini" belirtti.

İşçi Partisi adayını açıkladığı bir diğer il Düzce oldu. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem'in katıldığı törende, adayın Emekli Öğretmen Fethi Sönmez olduğu duyuruldu.

Sönmez, Düzce'yi yönetmeye talip olduğunu belirtti.

İşçi Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı İnan Albayrak da seçim çalışmasını Silivri'den başlattı. Silivri'de nöbet tutan Albayrak vaatlerini anlattı.

İzmir'de de İşçi Partisi seçim çalışmalarını hızılandırdı. Yavuz Efe’nin aday olduğu Foça'da işadamı Nedret Çelebi ile çok sayıda CHP ve MHP'linin de aralarında olduğu 67 kişi İşçi Partisi’ne katıldı.

Torbalı İlçesinde de Muzaffer Yıldırımer belediye başkanlığına aday gösterildi.

ulusalkanal.com.tr